دستگاه روغن گیری کارگاهی

دستگاه روغن گیری کارگاهی

خرید دستگاه روغن گیری کارگاهی یکی از راه های درآمد زایی و سود آوری به حساب می آیند. درآمد شما از این دستگاه ها به کیفیت دستگاهی که خریداری می کنید بستگی دارد. اگر دستگاه نامناسبی را خریداری کنید نمی توانید روغن باکیفیتی را تولید کنید و درآمد چندانی نخواهید داشت. در نظر داشته باشید که این دستگاه ها از نظر بیس و ساختار کاملاً شبیه به یکدیگر هستند که شامل؛ نوع، موتور و گیربکس، میزان روغن گیری، کلیه ی قسمت های دستگاه و قطعات روغن کشی و استخراج روغن و میزان برق مصرفی می باشد.

در روش پرس سرد برای روغن گیری از دانه های روغنی تمیز ، تازه و با رطوبت متوسط استفاده می شود. این دانه ها توسط اپراتور وارد قیف دستگاه روغن کشی می شوند. دستگاه با تنظیم اپراتور دانه ها را پرس می کند. کنجاله روغنی محصول جدا شده از روغن از روش پرس سرد است که به آن تفاله دانه روغنی می گویند.

دستگاه روغن گیری کارگاهی

نحوه ی پرس سرد با دستگاه روغن گیری کارگاهی

روغن خارج شده از دستگاه مقداری پودر و ذرات جامد دانه روغنی با خود دارد که به آن لرد می گویند. در روش پرس سرد باید این لرد ها را جدا کرد تا روغن با کیفیت تر و مشتری پسند تولید شود. اما برای جداسازی این لرد ها به دو روش عمل می کنند.

در روش اول با ته نشین کردن اقدام به این کار می کنند. به این شکل که روغن داخل یک مخزن استیل  و یا شیشه ای قرار می گیرد و بعد از گذشت ۲۴ ساعت لرد روغن در ته مخزن ته نشین می شود. این مخزن که دارای شیری در بالای کف مخزن است با باز کردن آن اپراتور روغن صافی را تحویل می گیرد.

اما در روش دوم با فیلتر کردن اقدام به جدا سازی لرد ها می کنند. این عمل که نوعی عمل فیزیکی محسوب می شود برای آن از دستگاه فیلتر پرس استفاده می کنند. روغن ها به صورت لرد از راه پمپ دستگاه فیلتر به داخل دستگاه پمپاژ می شوند سپس دستگاه از فیلتر ها عبور کرده و کاملا صاف و خالص می شوند لرد ها نیز پشت فیلتر ها می مانند که به راحتی قابل تخلیه هستند.

از تمام دانه ها مانند کنجد، آفتاب گردان، کلزا، تخم کتان، تخم کدو، سیاه دانه، گردو، فندق، پسته، بادام زمینی، هسته زرد آلو، بادام تلخ، بادام شیرین، هسته سیب، هسته ی انگور، هسته ی گوجه فرنگی، هسته انار، آرگان، پودر نارگیل و… می توان استفاده کرد. رویکرد دستگاه به صورتی است که با ایجاد فشار بر دانه ها باعث استخراج روغن آن می شود.

دستگاه روغن گیری

درآمد روغن گیری با دستگاه پرس سرد

درآمد روغن گیری با دستگاه های پرس سرد به عوامل مختفلی بستگی دارد. میزان ورودی و خروجی دستگاه، توان دستگاه برای کارکرد دائم، خرید مواد اولیه با قیمت مناسب و… مواردی هستند که بر درآمد شما تأثیر خواهند داشت. درنهایت بسته به این که روغن تولید شده را با چه قیمتی به فروش برسانید، درآمد شما افزایش پیدا می کند.

امروزه با افزایش سطح آگاهی جامعه نسبت به مسائل مختلف، افراد نسبت به مواد غذایی مصرفی حساسیت بیشتری پیدا کرده اند. علاوه بر این روغن های صنعتی دارای عوارض ثابت شده ای بر سلامتی هستند و به همین علت بسیاری از افراد ترجیح می دهند از روغن های ارگانیک استفاده کنند.

با توجه به افزایش نیاز روزانه به مصرف روغن های ارگانیک می توان پیش بینی کرد درآمد حاصل از تولید این روغن ها مبلغ قابل توجهی باشد. وجود روغن پالم در روغن های صنعتی یک هشدار بزرگ برای سلامتی است و باعث می شود خانواده ها به نوعی احساس خطر کنند. مصرف روغن های طبیعی می تواند از بروز  بیماری های قلبی و عروقی پیشگیری کند. افرادی که پیشگیری را بهتر از درمان می دانند ترجیح می دهند برای پیشگیری از بروز بیماری ها هزینه صرف کنند و سلامتی خود را بیمه کنند. با این تصور فروش و درآمد شما از این حرفه روز به روز بیشتر خواهد شد.

روغن گیری

قیمت دستگاه روغن گیری کارگاهی

قیمت دستگاه ها به عوامل زیادی بستگی دارد. توانایی و قابلیت های دستگاه در تولید روغن تأثیر زیادی بر قیمت آن دارد. برندهای مختلفی از دستگاه های روغن گیری در بازار موجو هستند.

بسته به این که دستگاه را چه مکانی خریداری کنید قیمت ها متفاوت خواهند بود. خرید بدون واسطه از یک نمایندگی مجاز و معتبر علاوه بر این که شما را از امتیاز گارانتی و خدمات پس از فروش بهره مند می کند. با گارانتی دستگاه این اطمینان در شما ایجاد می شود که در صورت بروز مشکل می توانید بدون این که هزینه ی زیادی صرف کنید دستگاه را تعمیر کنید.

دستگاه های روغن گیری سپاهان کلد پرسینگ از انواع روغن گیری شناخته شده ای هستند که توسط طراحان ایرانی طراحی شده اند. با توجه به این که قطعات این دستگاه تولید داخل هستند نوسانات ارز جهانی تأثیر زیادی بر قیمت آن ندارد. علاوه بر این می توانید این دستگاه ها را مستقیم و بدون واسطه از تولید کننده خریداری کنید.

 

مزیت های خرید یک دستگاه روغن گیری کارگاهی

با توجه به عوارض مصرف روغن های صنعتی بسیاری از افراد جامعه به سمت مصرف روغن های ارگانیک متمایل شده اند. این افزایش نیازها باعث افزایش فروش و افزایش درآمد شما خواهد شد.

در صورتی که قصد دارید دستگاه روغن گیری تهیه کنید باید اطلاعات کافی در مورد انواع دستگاه ها، ظرفیت آن ها و قابلیت هایی که دارند به دست آورید تا بتوانید دستگاه کارآمدی را انتخاب و خریداری کنید. به یاد داشته باشید خرید دستگاهی که کارایی کافی ندارد می تواند ضرر و زیان زیادی به شما وارد کند. چرا که هزینه ی زیاد صرف تعمیر یا تعویض دستگاه ناکارآمد می شود.

روغن گیری با دستگاه پرس سرد

معرفی دستگاه های روغن کشی سپاهان کلد پرسینگ

در صورتی که قصد خرید دستگاه های روغن کشی را داشته باشید این سوال برای شما مطرح می شود که دستگاه های کدام برند می توانند کارایی بیشتری برای شما داشته باشند. خدمات پس از فروش و گارانتی دستگاه این اطمینان را در شما ایجاد می کند که دستگاه خریداری شده دارای استانداردهای لازم است. لازم به ذکر است کلیه ی دستگاه هایی که در ادامه به آن ها اشاره خواهم کرد دارای گارانتی 25 ماهه و خدمات پس از فروش مادام العمر هستند.

دستگاه روغن کشی CPS 288+

این دستگاه قابلیت روغن کشی از تمام دانه ها و مغزیجات را بدون ایجاد رطوبت را دارا می باشد. با توجه به این که برای روغن گیری از رطوبت استفاده نمی شود ماندگاری روغن تولید شده بالاتر از انواعی است که از رطوبت برای دانه ها استفاده می کنند. ورودی دستگاه 8 الی 13 کیلوگرم دانه و روغن خارج شده دارای دمایی معادل 35 الی 50 درجه ی سانتی گراد می باشد. توان الکتروموتور دستگاه 1.5 اسب بخار است و قابلیت تولید روغن از تمامی هسته ها و دانه ها را دارد. کالیبر داخلی دستگاه 70 میلی متر است و برای تغییر جهت و سرعت محور از اینوتر استفاده شده است.

دستگاه روغن کشی CPS 1500

برای روغن گیری با این دستگاه به هیچ گونه تنظیمات خاصی نیاز نیست. با توجه به این که قبل از روغن گیری نیازی به ایجاد رطوبت در دانه ها نیست ماندگاری روغن تولید شده با این دستگاه بالاتر خواهد بود. کالیبر داخلی سیلندر دستگاه 100 میلی متر و سیستم تغییر جهت و سرعت محور از این دستگاه از نوع اینورتر می باشد. این دستگاه توان کارکرد شبانه روزی دارد و توان الکتروموتور آن 4 اسب بخار می باشد.

دستگاه روغن کشی CPS 200

این دستگاه روغن گیری سخت شکن توانایی پرس کردن و تولید روغن از سخت ترین دانه ها را دارا می باشد. شاسی و تابلو برق دستگاه از جنس ورق آهن با رنگ الکتروستاتیک است.

دستگاه روغن کشی CPS 500

کالیبر داخلی این دستگاه 120 میلی متر و توان دستگاه 10 اسب بخار است. این دستگاه نیز دارای قابلیت روغن گیری از سخت ترین دانه ها را دارد و دانه هایی نظیر خرما، سیب، سیاه دانه، شاه دانه، مغزیجات، پودر نارگیل و… را دارد. دستگاه های سخت شکن نسبت به سایر دستگاه های روغن کشی دارای قدرت بالاتری هستند و برای روغن گیری از هسته ی انگور و انار مناسب ترین انتخاب هستند.

دستگاه روغن کشی CPS 2000

برای روغن گیری در مقیاس های بزرگ تر و راه اندازی خط تولید روغن می توان از این دستگاه استفاده کرد. وردوی دستگاه در هر ساعت 40 تا 60 کیلوگرم دانه در هر ساعت روغن کشی می باشد. کالیبر داخلی سیلندر دستگاه 120 میلی متر است و از برق سه فاز برای راه اندازی آن استفاده می شود.

دستگاه روغن کشی CPS 2500

این دستگاه نیز از دسته روغن گیری کارگاهی پرس سرد است که کالیبر سیلندر آن 150 میلی متر می باشد. برق دستگاه از نوع سه فاز است و توان دستگاه 10 اسب بخار می باشد. روغن گیری با این دستگاه به هیچ گونه تنظیمات خاصی نیاز ندارد. موتور قدرتمند این دستگاه قابلیت روغن کشی از تمامی دانه ها و مغزیجات با توان کارکرد شبانه روزی را دارد.

0
مننتظر نظرات شما هستیم، لطفا نظر دهید!x